Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Stand Up Show på Milano med Susann Laache

22/06/2019 @ 21:00 - 22:00

Stand Up komiker Susann Laache er på turne med sitt soloshow «Eg ser at du er mor». Susann Laache har stått jevnlig på scener og arrangert show på Østlandet i over 3 år. Heldigvis tar hun turen til oss på Dokka, og hun gleder seg til en kveld med latter, god stemning og ikke minst til å få din oppmerksomhet når hun tråkker opp på scenen. (Det er forresten meg, Susann, som skrev dette over. Jeg skrev om meg selv i tredjeperson og det har man faktisk også begynt å gjøre etter man ble mor. «Nå skal mamma bare tisse litt før mamma skal ut å handle middag»)

Det er et Stand Up show for både kvinner og menn. For deg som har bestemt at barn ikke er aktuelt i dette liv, du kan få en liten bekreftelse på at du kan ha tatt riktig valg. Et show for deg som er gravid som kan få et lite snev av tvil på om det var den beste avgjørelsen. Dette er et show for deg som har fått barn for å redde forholdet. Det gjorde det antageligvis ikke. Om det gjorde det så har dere en god tålmodighet og bør fortsette med det. «Det er ikke bare, bare å få barn» har du kanskje tenkt en gang? Da er dette et show for deg. Har du ikke tenkt det? Da bør du komme på show å få et innblikk i hvordan det kunne vært. Et show til deg som ønsker deg barn og alle bivirkninger av dette. Til deg som har barn og som forguder de, lever for de og bruker all din dårlig samvittighet på de akkurat som meg. Til deg som har fått kroppslige utfoldelser som følge av graviditet og fødsel og til deg som ikke ønsker å være alene.Til deg som er kvinne eller mann som har barn og som tenker at en kveld med meg, et glass med noe godt i og barnevakt er en veldig god ide.

Om du ønsker å komme alene så fungerer det fint. Ønsker du følge denne kvelden er det enda hyggeligere. Ta med eksen, venner, svigermor, oldemor, naboen, katten eller eventuelt din nåværende mann eller kvinne (noe som kan bli mer vellykket enn å ha med eksen og katten) og kom på show. Tenk at «nei hun har vi ikke hørt om, men hun har vi jammen lyst til å oppleve på scenen». Ved eventuelle spørsmål om barneoppdragelse anbefaler jeg dette å vente etter showet. Det er mulig du anser det som naturlig å ta kontakt med noen andre

Detaljer

Dato:
22/06/2019
Tid
21:00 - 22:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/303044677262157/?active_tab=about

Detaljer

Dato:
22/06/2019
Tid
21:00 - 22:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/303044677262157/?active_tab=about